VENSKADOR och VENSJUKDOMAR

VENSKADOR och VENSJUKDOMAR

Vener, spindelvener, åderbråck – och hur kompressionsstrumpor kan hjälpa

Vener spelar en viktig roll i vår kropp och transporterar blod genom hela kroppen till vårt hjärta. Men eftersom kärlsjukdomar har blivit vanligare i alla åldrar är det så viktigt att känna igen och behandla dem så tidigt som möjligt. Lär dig om de vanligaste venösa sjukdomarna och störningarna, där du kan hitta omfattande information om hur de diagnostiseras och behandlas.

De vanligaste venösa sjukdomarna och störningarna

Chronic Venous Insufficiency (CVI) - Causes, Diagnosis and Treatment

Kronisk venös insufficiens (CVI) - orsaker, diagnos och behandling

Kronisk venös insufficiens (CVI): Ben Venventiler oregelbunden funktion Vener är sofistikerade blodkärl som transporterar blod från kroppen till hjärtat. De dränerar orent eller syrefattigt blod...

Varicose Veins

Åderbråck

Åderbråck: Fötter/ben knotiga eller förstorade ådror Åderbråck är resultatet av ett medicinskt tillstånd som kallas kronisk venös insufficiens, eller CVI. De drabbade venerna är svullna, förstor...

"Tidiga åtgärder för att minska svullnad och stabilisera foten, till exempel med en ortos, är avgörande för behandlingens framgång."

Vanliga frågor/FAQ om vensjukdomar

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.