Osteoporos - Benförlust

Osteoporos - Benförlust

Information om ämnet osteoporos

När vi åldras blir våra ben svagare och ömtåligare, vilket ökar risken för frakturer, särskilt i vår höft och ryggrad. Att se till att du har en hög benmassa och densitet är mycket viktigt för vår hälsa. Osteoporos är ett tillstånd som kännetecknas av svaga ben benägna att frakturer. Att hålla denna bentäthet frisk är viktigt i äldre ålder. Lär dig om hur osteoporos kan förebyggas och behandlas, samt hur du upptäcker det tidigt.

Information och klagomål relaterade till osteoporos

Vertebral Compression Fractures

Kotkompressionsfrakturer

Kotkompressionsfrakturer: ryggradens allvarliga kompromitterade och intensiva ihållande smärta Ryggraden är en robust kombination av 24 kotor som skyddar ryggmärgen. Dessa är förbundna med me...

Spinal Osteoporosis

Spinal osteoporos

Spinal osteoporos: Även känd som artros i ryggraden Vårt skelettsystem ger en robust struktur som skyddar våra inre organ och mjukvävnad. Våra skelett förnyas ständigt med kalciumfosfat. Vi...

"Korrigerande ortoser minskar smärta och därmed användningen av smärtstillande medel, som avsevärt kan förbättra livskvaliteten."

DR PETER SCHORR

Vanliga frågor/FAQ om anklar

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.