Smärta i armbågen

Smärta i armbågen

Orsaker, konsekvenser och behandlingsalternativ för armbågssmärta

Oavsett om du spelar arton hål golf, tennis, eller bara spenderar timmar vid datorn för arbete eller lek; underarmsmusklerna och senor kan bli irriterade. Det är viktigt att lyssna på din kropp och känna igen när den behöver lite TLC! Hitta all information du behöver veta om vanliga armbågsskador och hur du behandlar dessa överansträngda muskler.

De vanligaste armbågsskadorna och sjukdomarna

Tennis Elbow

Tennisarmbåge

Tennisarmbåge: Upprepad påfrestning och rivning av muskler och senor Armbågen är en viktig del av kroppen som möjliggör komplexa rörelser som att sträcka och dra ihop armen, lyfta föremål och...

Golfer's Elbow

Golfarens armbåge

Golfarmbåge: Medial epikondylit Armbågsleden är en komplex struktur gjord av två beniga förtjockningar som kallas epikondylerna och ett komplext nätverk av muskler och senor. Tillsammans tillå...

"Tryckpunktsmassage och kompression på armbågen, EG med ett bandage, minskar smärta och möjliggör tidigare mobilisering."

CHRISTIAN TEUSCH

Vanliga frågor/FAQ om Elbow

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.