Workout

Unstable Squats Workout

Unstable Squats Workout

Sjukgymnastikvideor satt ihop av riktiga ortopediska specialister för att hjälpa dig att återhämta dig och hålla dig skadefri.


Stärk höfter, knän och vrister.

Denna övning är avsedd att stärka höfter, knän och anklar. Det försvåras genom att utföras på en instabil yta. De unika egenskaperna hos Bauerfeinds AchilloTrain Ankel Support hjälper till att stödja akillessenan och minska eller lindra smärta som upplevs där.

 1. Börja stå på en airpad, kudde eller annat föremål för att ge en instabil yta. Placera fötterna höftbrett eller bredare isär med tårna pekade framåt.
 2. Från den beskrivna positionen, böj höfterna och knäna för att sjunka nedåt som om du vill sitta.
 3. Även om din armposition inte är avgörande för den här övningen, kan det vara bra att höja armarna framåt när du sitter på huk.
 4. Arbeta för att hålla dina knän direkt ovanför anklarna hela tiden. De ska inte böjas bortom tårna och inte heller flyttas inåt eller utåt.
 5. Utför både upp- och nerrörelserna på ett kontrollerat sätt. Slappna av och upprepa när din förmåga tillåter.

  Denna information tillhandahålls i allmänna informationssyften och bör inte användas som ersättning för medicinsk rådgivning, utvärdering eller vård från en kvalificerad och licensierad vårdgivare. Informationen här är inte att betrakta som en plan för sjukgymnastik.

  Läs nästa

  Bird Dog Workout
  Knee Highs Workout

  Kundservice

  Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

  Fraktinformation

  Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

  Säker betalning

  "PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.