Workout

Utfallssteg

Step Up To A Lunge

Sjukgymnastikvideor ihopklippta av riktiga ortopediska specialister för att hjälpa dig att återhämta dig och hålla dig skadefri.


Stärk musklerna som ansvarar för att röra och stödja vrister, knän, ben och höfter.

När ligamenten som stöder fotleden blir äventyrade av skada, kan BauerfeindMalleoTrain fotledsstöd förbättra stabiliteten för att minska smärta och förbättra funktionen.

 

  1. Börja den här övningen stående upprätt vänd mot en trottoarkant, steg, träningssteg eller annan förhöjd yta. Placera dig själv så att det krävs ett långt steg för att nå steget.
  2. Kliv framåt och upp på steget, pausa där en kort stund innan du återgår till startpositionen.
  3. Denna övning kan utföras alternerande mellan de två benen eller kontinuerligt på ett. Slappna av och upprepa enligt instruktionerna.

 

Denna information tillhandahålls i allmänna informationssyften och bör inte användas som ersättning för medicinsk rådgivning, utvärdering eller vård från en kvalificerad och licensierad vårdgivare. Informationen här är inte att betrakta som en plan för sjukgymnastik.

Läs nästa

Bridge with Leg Extension Workout: Strengthens the Glutes and Quadriceps
Burpee with Push-Up: Strengthens the Chest, Shoulders, Legs and Core

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.