Back Support

Standing Rows

Standing Rows

Sjukgymnastikvideor satt ihop av riktiga ortopediska specialister för att hjälpa dig att återhämta dig och hålla dig skadefri.


Stärk musklerna som ansvarar för att sträcka ut axlar och rygg.

Denna övning är avsedd att stärka de muskler som ansvarar för att sträcka ut axlarna samtidigt som de engagerar eller involverar musklerna i kärnan. Ryggsmärtor är ett vanligt besvär med många ursprung. LumboTrain Back Brace från Bauerfeind hjälper till att stödja ländryggen och kontrollera de påfrestningar som kan orsaka smärta.


 1. För denna övning behöver du ett elastiskt band eller slang. Fäst bandet eller slangen på ett fast stationärt föremål eller struktur.
 2. Ta ena änden av röret eller bandet i varje hand. Medan du står på fötter sprid höftbredd isär, squat lätt och stabilisera din ryggrad genom att dra ihop dina kärnmuskler.
 3. Från den beskrivna positionen, kläm ihop skulderbladen och dra armarna bakåt mot motståndet som bandet ger.
 4. Justera motståndet genom att flytta närmare eller längre bort från bandets fästpunkt.
 5. Utför alla rörelser på ett kontrollerat sätt, slappna av och upprepa enligt instruktionerna.

   Denna information tillhandahålls i allmänna informationssyften och bör inte användas som ersättning för medicinsk rådgivning, utvärdering eller vård från en kvalificerad och licensierad vårdgivare. Informationen här är inte att betrakta som en plan för sjukgymnastik.

   Läs nästa

   Plank Hip Extension
   How to Prepare & Keep Your New Year’s Resolutions

   Kundservice

   Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

   Fraktinformation

   Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

   Säker betalning

   "PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.