knee support

Spindelbergsklättrare: Stärker bålem, axlarna och sneda bukmuskler

Spider Mountain Climbers: Strengthens the Core, Shoulders and Obliques

Våra träningsvideor är sammansatta av specialister för att hjälpa dig att bli aktiv och hålla dig skadefri.


Spider Mountain Climbers är i grunden en långsammare version av en bergsklättrare. Det fungerar på samma muskler men är mindre av ett konditionsträning. Om du vill bli bättre på bergsklättrare är detta ett bra drag att börja med, eftersom den tränar samma position och rörelse men i ett mer hanterbart tempo.

Du förbättrar också höftrörligheten med detta drag, som kan hjälpa till att lossa spända muskler, minska smärta i nedre delen av ryggen och förbättra knähälsan. Bauerfeinds Sports Compression Knee Support ger stöd och kompression för bättre prestanda under träningspass.

  1. Börja i låg plankposition med kroppen i en rak linje, böjda armbågar och under axlarna och med fötterna höftbrett isär.
  2. För ditt högra knä till din högra armbåge.
  3. Förläng ditt högra ben bakåt och återgå till startpositionen.
  4. Upprepa på vänster sida.

Tips: Pressa in naveln i ryggraden och håll ryggen fin och rak. Med bäckenet instoppat, för ditt knä så nära armbågen du kan, men håll det borta från golvet. Andas in när du återgår till startpositionen.

Primära muskler: Abs, Axlar och Obliques
Sekundära muskler:
Glutes, Quads och förbättrad höftrörlighet

 

Om OS-guldmedaljören Thomas Roehler:

Thomas Roehler är en professionell friidrottare som tävlar i spjutkast. Han är en olympisk guldmedaljör 2016 med ett personbästa på 93,90 m. Med passion för fitness visar Thomas oss några av sina favoritövningar för att börja året med hälsosamma vanor och nå dina mål oavsett om du precis har börjat eller har tränat länge.

 

 

 

 

Läs nästa

Kettle Bell Squats
Single Leg 4-Way Reach

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.