Workout

Single Leg Squat Touch-träning

Single Leg Squat Touch Workout

Våra träningsvideor är sammansatta av specialister för att hjälpa dig att bli aktiv och hålla dig skadefri.


Single Leg Squat Touch är en rörelse som kan hjälpa till att förbättra balansen. Detta är en rörelse i underkroppen som kan hjälpa till att förbättra balans, proprioception (eller rumslig medvetenhet) och sätesmuskelstyrka. Bauerfeinds Sports Achilles Ankel Support ger stöd och kompression för bättre prestanda under träningspass.

  1. Börja med att lyfta höger fot från golvet bakom dig och mjuka upp vänster knä.
  2. Andas in och sätt dig på huk så långt som möjligt, sträck vänster hand mot golvet. När du har satt dig på huk så långt du kan bekvämt, böj dig sedan från höfterna för att nudda marken med vänster hand.
  3. Andas ut och pressa glutes, och håll ryggen rak, res dig upp och räta ut benet för att slutföra en rep.
  4. Gör alla reps och byt sida.

Tips: När du sträcker dig mot golvet, koncentrera dig på att böja knäet i ett utfall istället för att böja dig från midjan/höfterna.

Primära muskler: Quads och Glutes
Sekundära muskler: Hamstrings och Core

Om OS-guldmedaljören Thomas Roehler:

Thomas Roehler är en professionell friidrottare som tävlar i spjutkast. Han är en olympisk guldmedaljör 2016 med ett personbästa på 93,90 m. Med en passion för fitness visar Thomas oss några av sina favoritövningar för att börja året med hälsosamma vanor och nå dina mål oavsett om du precis har börjat eller har tränat länge.

Denna information tillhandahålls i allmänna informationssyften och bör inte användas som ersättning för medicinsk rådgivning, utvärdering eller vård från en kvalificerad och licensierad vårdgivare. Informationen här är inte att betrakta som en plan för vård eller sjukgymnastik.

Läs nästa

Support Your Knee At Every Workout
Get The Best Out Of Yourself At the Gym

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.