Elbow

Plank Taps Workout: Stärker armarna och bålen

Plank Taps Workout: Strengthens the Arms and Core

Våra träningsvideor är sammansatta av specialister för att hjälpa dig att bli aktiv och hålla dig skadefri.


Denna övning stärker musklerna i armarna och kärnan. Bauerfeind Sports Armbågsstöd ger sportkompression för bättre prestanda och stöd under träningspass.

  1. Börja i en pushup-position med händerna under axlarna, benen utsträckta bakom dig och fötterna axelbrett isär. Din kropp ska bilda en rak linje från ditt huvud genom dina axlar, rygg, höfter och ben.
  2. Flytta din vikt för att behålla balansen, lyft upp ena handen för att röra vid din motsatta arm. Pausa en kort stund och för sedan tillbaka handen till mattan.
  3. Växla till andra sidan, lyft upp din andra hand för att knacka på den motsatta armen och för sedan tillbaka den till mattan. Detta avslutar en upprepning. Koncentrera dig på att behålla din form och engagera din kärna under varje rörelse.
  4. Gör 10-15 reps innan du vilar, eller ställ in en timer för att se hur många du kan göra på en minut.

Primära muskler: Armar och kärna
Sekundära muskler: Axlar, rygg och glutes


Om OS-guldmedaljören Thomas Roehler:

Thomas Roehler är en professionell friidrottare som tävlar i spjutkast. Han är en olympisk guldmedaljör 2016 med ett personbästa på 93,90 m. Med passion för fitness visar Thomas oss några av sina favoritövningar för att börja året med hälsosamma vanor och nå dina mål oavsett om du precis har börjat eller har tränat länge.

Läs nästa

Split Squats Workout
Clock Lunges Workout

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.