Shoulder Support

Plank Rows Workout

Plank Rows Workout

Sjukgymnastikvideor satt ihop av riktiga ortopediska specialister för att hjälpa dig att återhämta dig och hålla dig skadefri.


Stärk musklerna som rör sig och stabiliserar axeln.

Denna övning är tänkt att stärka musklerna som rör sig och stabilisera axeln, samtidigt som den arbetar för att stärka kärnmusklerna. Smärta och instabilitet kan göra träningen till en utmaning. Stödet och kompressionen från Bauerfeinds OmoTrain® Shoulder Support kan hjälpa till att lindra axelsmärtor och förbättra träningsprestanda.


 1. Börja i pushup-position. Om den är korrekt inriktad kan en rak linje dras genom anklarna, knäna, höfterna och axlarna.
 2. Ta tag i en hantel med en vikt som passar din förmåga i varje hand.
 3. Lyft en vikt upp från marken, för din arm längs din sida. Pausa en kort stund i toppen av rörelsen innan du återgår till startpositionen.
 4. Utför det rekommenderade antalet repetitioner genom att växelvis höja och sänka varje arm.

   Denna information tillhandahålls i allmänna informationssyften och bör inte användas som ersättning för medicinsk rådgivning, utvärdering eller vård från en kvalificerad och licensierad vårdgivare. Informationen här är inte att betrakta som en plan för sjukgymnastik.

   Läs nästa

   Catch & Release Wrist Throws Workout
   Plank Hip Extension

   Kundservice

   Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

   Fraktinformation

   Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

   Säker betalning

   "PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.