Back Support

Plank Höftförlängning

Plank Hip Extension

Sjukgymnastikvideor satt ihop av riktiga ortopediska specialister för att hjälpa dig att återhämta dig och hålla dig skadefri.


Stärk musklerna som böjer och sträcker ut dig i midjan, räta ut knäet och sträck ut höften.

Detta är en höftstärkande övning, core anti-rotationsövning och höft-ryggradsdissociationsövning. Ryggsmärtor är ett vanligt besvär med många ursprung. Bauerfeind LumboTrain Back Brace och LumboTrain Lady Back Brace hjälper till att stödja ländryggen och kontrollera de påfrestningar som orsakar smärta.


 1. Börja den här övningen i plankposition, stödd på antingen underarmarna eller på händerna under utsträckta armbågar. Om den är rätt placerad kan en rak linje dras genom dina anklar, knän, höfter och axlar.
 2. Med raka knän och tårna pekade nedåt, lyft omväxlande en fot upp från golvet tills benet blir parallellt, eller något ovanför parallellt, med golvet.
 3. Håll kort i toppen av varje rörelse.
 4. Utför alla rörelser på ett kontrollerat sätt.
 5. Slappna av och upprepa när din förmåga tillåter.

   Denna information tillhandahålls i allmänna informationssyften och bör inte användas som ersättning för medicinsk rådgivning, utvärdering eller vård från en kvalificerad och licensierad vårdgivare. Informationen här är inte att betrakta som en plan för sjukgymnastik.

   Läs nästa

   Plank Rows Workout
   Standing Rows

   Kundservice

   Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

   Fraktinformation

   Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

   Säker betalning

   "PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.