Workout

Jumping Jacks krysshopp) Variation: Stärker glutes, Quadriceps och höftböjare

Jumping Jacks Variation: Strengthens the Glutes, Quadriceps and Hip Flexors

Våra träningsvideor är sammansatta av specialister för att hjälpa dig att bli aktiv och hålla dig skadefri.


Denna variant av den klassiska skolgårdsövningen är en helkroppsträning som stärker alla stora muskelgrupper. Bauerfeinds Sports Compression Thigh Sleeves ger sportkompression för bättre prestanda och stöd under träningspass.

 

1. Börja stå rakt med benen spridda mer än höftbredd isär, och armarna ovanför huvudet och utspridda åt sidorna. Din kropp kommer att göra en X-form.

2. Börja hoppa och dra in dina armar och ben mot kroppen så att dina armar är ovanför ditt huvud och dina ben landar rakt under dig.

3. Vid nästa hopp återför din kropp till startpositionen, med armar och ben som skapar en X-form igen. Tänk på att inte låta armarna falla hela vägen ner till din sida. Fokusera på formen och behåll spänningen i dina armar, ben och kärna medan du gör dessa hoppknektar.

4. Gör 10-15 repetitioner innan du tar en paus, eller ställ in en timer och slutför så många du kan under en bestämd period. Upprepa som din förmåga tillåter.

Primära muskler: Glutes, Quadriceps och Höftböjare
Sekundära muskler: Axlar och Core

 


Om OS-guldmedaljören Thomas Roehler:

Thomas Roehler är en professionell friidrottare som tävlar i spjutkast. Han är en olympisk guldmedaljör 2016 med ett personbästa på 93,90 m. Med passion för fitness visar Thomas oss några av sina favoritövningar för att börja året med hälsosamma vanor och nå dina mål oavsett om du precis har börjat eller har tränat länge.

 

 

Läs nästa

Inauguration of Integrated Central Workshop for Prosthetics and Orthotics in Zayed Higher Organization for People of Determination.
Stability Ball Planks Workout

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.