training

Få ut det bästa av dig själv på gymmet

Get The Best Out Of Yourself At the Gym

Varför är optimal gymutrustning så viktig?

Som idrottare vill du tänja på dina gränser och alltid ge ditt bästa under träningen. Genom att göra det lägger du särskild vikt vid mångfald och anpassar hela tiden din träningscykel. Din utrustning måste kunna justera och anpassa sig perfekt till detta. För att förbli stark vid upprepade, tunga belastningar behöver du mycket vältränad uthållighet, starka muskler och rätt gymutrustning.

Hängslen och stöd hjälper till att utföra riktade rörelser, och en av nyckelfunktionerna hos dessa fitnessprodukter är avlastningen av lederna som håller på att stabiliseras. Med sporthängslen och stöd kan du kontrollera din kraft bättre, förhindra överbelastning och öka en smärtfri rörelseomfång! Som ett resultat kommer din hållning och kroppsmedvetenhet att förbättras. Med Bauerfeind Sports-stöden skyddar du dina leder och muskler, undviker trötthet och behovet av pauser.

Summan av kardemumman: Att förbättra din prestation och återhämta dig snabbare är hur du når dina mål!

Hur kan Bauerfeind förhindra knäskada?

Bauerfeind Sports Line förhindrar skador till följd av överbelastning och stödjer din kropp under varje träning genom att hjälpa dig att undvika slarvigt utförda rörelser.

Hängslen från Bauerfeind Sports Line är speciellt designade för att stödja din kropp när du utför snabba förändringar i hastighet och upplever toppbelastningar. Detta gör att du kan träna dina muskler holistiskt och kräva din bästa prestation utan klagomål. Sammantaget kommer det att bli mycket lättare för dig att styra dina rörelser målmedvetet.

Bauerfeind Sports gymutrustning erbjuder skonsam kompression som sprids i lederna på ett optimalt sätt, medan dina ligament, senor, muskler och din bindväv masseras av de integrerade dynorna. Denna unika funktion gör att den sensorimotoriska uppfattningen av dina leder förbättras med tiden.

Sammanfattningsvis får du mer kraft och säkerhet i din konditionsträning med Bauerfeind Sports Line! Maximala prestationer garanteras!

Knäet: Styr rörelser målmedvetet med Bauerfeind gymutrustning

Lägg till mer kraft till dina leder! Oavsett om du gör knäböj, armhävningar eller utmanande helkroppsövningar, som burpee – dina knän blir alltid tungt belastade under utförande.

Hängslen på Bauerfeind Sports Support Line hjälper dig att kontrollera dina knäns rörelser för att träna smärtfritt längre och stärka dina muskler. Du kommer omedelbart att känna hur den milda kompressionen optimalt fördelar kraften och trycket i lederna. Samtidigt masserar den slitstarka tandställningen ligament, senor, muskler och bindväven med sina kuddar som är integrerade i tyget. Detta förstärker i sin tur den sensorimotoriska uppfattningen av lederna och ger dig därför bättre feedback.

Förbättrad kontroll över dina rörelser garanterar att dina leder är optimalt skyddade under träning. Vår Bauerfeind gymutrustning hjälper dig att göra det. Smärta från överbelastning minskar snabbare och risken för skador minimeras, vilket betyder mer kraft för konditionen!

Lär dig hur Sports Knee Support hjälper dig under ditt nästa träningspass.

Ryggen: Stödjer kroppens centrum med Bauerfeind Sports Back Support

För att få ut det bästa av dig själv, även när du ökar träningscyklerna, behöver du särskilt kraft, kroppskontroll, flexibilitet och core-stabilitet. Gymutrustningen i Sports Support Line ger ett effektivt stöd för din träning.

Sporthängslen för din rygg aktiverar den stödjande kärnmuskulaturen, främjar muskelkontroll och förbättrar din hållning. Dessutom stimulerar de inbyggda dynorna dina muskler och fascia med varje rörelse, vilket förbättrar hela din kroppsuppfattning.

Tack vare deras anatomiska passform och lätta stickade tyg är sporthängslen så flexibla som ditt dagliga träningspass kräver - sitter som en andra hud. Med denna typ av gymutrustning minskar din skaderisk och din konditionsnivå stiger för en varierad konditionsträning utan klagomål.

Lär dig hur Sports Back Support triggar din kärnmuskulatur

Handledarna: Mer kraft och bättre uthållighet för höga träningsmål

Öka din vikt- och konditionsträning med ännu mer kraft. För att uppnå detta måste din kropp vara i toppform från topp till tå, vilket även inkluderar dina handleder. De är avsevärt involverade i dina träningsframgångar och måste vara fria från smärta.

Vissa träningspass framkallar ofta smärta i handleden på grund av fel ledposition, otillräckligt tränad muskulatur och överbelastning – det är särskilt fallet när det gäller toppbelastningar. Därför är det viktigt att stabilisera och stödja handlederna under alla dina träningsaktiviteter med rätt gymutrustning.

Bauerfeind Sports handledsrem är garanterat avlastande och stabiliserar handledsområdet, speciellt under viktbaserade träningspass. Mängden stöd kan anpassas individuellt och anpassas till olika situationer för varierande konditionsövningar.

Dina träningsmål blir ännu mer påtagliga - hands on!

Lär dig hur Sports Wrist Strap stabiliserar din handled under lyft

Anklarna: mer stabilitet och kraft för din underkroppsregion

En holistisk konditionsträning kan endast uppnås genom ett säkert stående och optimalt skydd mot vridning. Ett olyckligt drag under din intensiva styrketräning kan räcka för att tvinga dig till ett oönskat skadeuppehåll.

Speciellt när du saknar kraft i slutet av ett ansträngande träningspass, ökar risken för ligamentskador, t.ex. genom att vrida anklarna. Därför är pålitligt och flexibelt fotledsstöd en viktig del av din gymutrustning.

Med Sports Ankel Support skyddas dina anklar på ett säkert sätt utan att försämra din rörelsefrihet. Sportbygeln hjälper dig särskilt under hopp och balansövningar genom att stimulera dina ligament och möjliggöra en bättre djupuppfattning.

Lär dig hur Sports Ankel Support Dynamic ger dig lite extra balans.

Läs nästa

Single Leg Squat Touch Workout
Achilles Tendon Pain after Running

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.