ankle support

Höftlyft med benförlängningsträning: Stärker glutes och Quadriceps

Bridge with Leg Extension Workout: Strengthens the Glutes and Quadriceps

Våra träningsvideor är sammansatta av specialister för att hjälpa dig att bli aktiv och hålla dig skadefri.


Höftlyft är det perfekta tillägget till ett träningspass hemma eftersom det inte kräver någon utrustning och minimalt med utrymme. Det är en fantastisk övning med låg effekt för höftrörlighet och för att stärka nedre delen av ryggen. Bauerfeinds Sports Ankel Support ger sportkompression för bättre prestanda och stöd under träningspass.

 

1. Börja ligga med ansiktet uppåt på en yogamatta med böjda knän, fötterna höftbrett isär och armarna vilande vid sidorna – se till att ryggraden är i neutralt läge. Detta är din startposition.

2. Andas in och spänn din kärna. Andas ut och tryck in hälarna i mattan för att lyfta höfterna tills du vilar på övre delen av ryggen, vilket skapar en rak linje från axel till knä. Se till att dina glutes initierar rörelsen. Medan du håller din core engagerad och höfterna upphöjda, räta ut ett av dina ben. Du bör känna spänningar i dina glutes och hamstrings när du gör detta.

3. Andas in och böj knät innan du återgår till startpositionen.

4. Gör 10-15 repetitioner innan du tar en paus, eller ställ in en timer och slutför så många du kan under en bestämd period. Upprepa som din förmåga tillåter.

Primära muskler: Glutes och Quadriceps
Sekundära muskler: Höftböjare och nedre rygg

 


Om Lucia Schauerhammer:

Lucia guidar dig genom några starka singelövningar från bekvämligheten av ditt hem. Kroppsviktsövningarna är designade för att träna mage, ben och armar. Med en bakgrund inom friidrott vet hon vilka övningar som är mest effektiva för att träna muskelstyrka, flexibilitet med låg påverkan och uthållighet. Redo? Låt oss börja!

 

 

Läs nästa

Stability Ball Planks Workout
Step Up To A Lunge

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.