knee

Kroppsvikt Knäböj Variation Träning

Bodyweight Squat Variation Workout

Våra träningsvideor är sammansatta av specialister för att hjälpa dig att bli aktiv och hålla dig skadefri.


Kroppsviktsknäböj är grundläggande kroppsrörelse som stärker och tonar underkroppen. Denna funktionella övning kan utföras praktiskt taget var som helst utan utrustning och lite utrymme, och eftersom det är en så grundläggande rörelse kommer fördelarna att föras över i vardagen. Bauerfeinds Sports Compression Knee Support ger stöd och kompression för bättre prestanda under träningspass.

  1. Stå med fötterna något bredare än höftbrett isär, tårna något utåtriktade, armarna vid sidorna, handflatorna inåt.
  2. Aktivera din kärna och håll bröstet upplyft och rygg platt när du flyttar din vikt till hälarna, trycker höfterna bakåt och böjer knäna för att sänka ner i en knäböj. Böj armbågarna och för ihop handflatorna framför bröstet. (Du kan också bara hålla händerna framför bröstet hela tiden.)
  3. Kör genom hälarna för att stå och klämma dina glutes på toppen för 1 rep.

Primära muskler : Quads och Glutes
Sekundära muskler:
Hamstrings och Core


Om Lucia Schauerhammer:

Lucia guidar dig genom några starka singelövningar från bekvämligheten av ditt hem. Kroppsviktsövningarna är designade för att träna mage, ben och armar. Med en bakgrund inom friidrott vet hon vilka övningar som är mest effektiva för att träna muskelstyrka, flexibilitet med låg påverkan och uthållighet. Redo? Låt oss börja!

Läs nästa

Wrist Roller Extensions Workout
Split Squats Workout

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.