Bauerfeind ME och OTB har installerat en toppmodern fräsrobot för ortopedi vid Zayed Higher Organization for People of Determination (ZHO)

Bauerfeind ME and OTB have installed a state-of-the-art milling robotic machine for orthopedics at Zayed Higher Organization for People of Determination (ZHO)

Efter undertecknandet av ett joint venture-avtal mellan The Zayed Higher Organization for People of Determination (ZHO) och Bauerfeind ME:s dotterbolag Orthopadie Technik Berlin (OTB) vid UAE-paviljongen på Expo 2020 den 24 november 2021, är vi glada att kunna meddela öppnandet av anläggningen den 7 mars 2022 på Khawarizmi Training Solutions i Bahia, Abu Dhabi.
Initiativet kommer att stödja människorna med beslutsamhet (POD) genom att utbilda dem i att tillverka proteser och ortoser med hjälp av banbrytande teknologier, tillhandahålla utbildning för PODs i tjänsten för rehabilitering och hållbara medicinska apparater för hemvård (DME), och registrera dem i en administrativ, försäljnings- och marknadsföringsprogram för att tillgodose behoven hos hälso- och sjukvårdssektorn i UAE. Detta initiativ kommer att stärka livet för de beslutsamma människorna genom att skapa en gemenskap av kvalificerade och anställningsbara människor som är beslutsamma att ta till sig möjligheter inom nya områden som är tillgängliga på den nuvarande arbetsmarknaden

Proteser och ortoser

Bauerfeind ME och OTB har installerat en toppmodern fräsrobot för ortopedi. Den tekniska lösningen som erbjuds kan snabba upp produktionstiderna med precision och kommer att användas som en central anläggning för att tillgodose behoven i GCC-regionen.

Toppmodern fräsrobot för ortopedi.

Dessutom installerad är den datoriserade numeriska styrningsmaskinen (CAD CAM CNC) för att skanna, skal, designa och producera innersulor, bland annat produktionsmaskiner.

Dessutom installerad är den datoriserade numeriska styrningsmaskinen (CAD CAM CNC) för att skanna, skal, designa och producera innersulor, bland annat produktionsmaskiner.

OTB:s och ZHO:s gemensamma vision och mål inkluderar också främjandet av tolerans och ömsesidig respekt mellan personer med funktionshinder och de som saknar funktionshinder, genom att skapa en arbetsmiljö som främjar produktiva ansträngningar. Vår gemensamma avsikt är att uppmuntra fler organisationer att anta en policy som använder en viss andel av sin arbetskraft som POD:er.

Läs nästa

Inauguration of Integrated Central Workshop for Prosthetics and Orthotics in Zayed Higher Organization for People of Determination.

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.