Ryggskador

Rygg- och ryggradsskador

Smärta i rygg och ryggrad - information och tips.

Våra ryggar, särskilt våra ryggrader, ger inte bara stöd och hållning till våra kroppar, utan hjälper oss också att bära tungt! Ryggraden är ryggraden i vår kropp (bokstavligen), och det är viktigt att veta hur man stärker vår rygg och hur man förhindrar utvecklingen av ryggsmärtor. Med hjälp av vårt underlag kan du ta reda på mer information om de olika ryggtillstånden vi kan uppleva i livet, och hur du hanterar ryggsmärtor.

De vanligaste rygg/ryggradsskadorna och sjukdomarna

General Back Pain

Allmän ryggsmärta

Nedre ryggsmärta - Muskelsvaghet som orsak I stort sett alla över 25 år känner till ryggsmärtor av en eller annan typ. Varje dag tar läkare, sjukgymnaster, chiros med mera hand om patienter och ...

Chronic Lower Back Pain

Kronisk smärta i nedre delen av ryggen

Lumbago: Kronisk ländryggssmärta Ländryggen på ryggen är avgörande för att ge stabilitet och underlätta överföringen av kraft till underkroppen. Det möjliggör komplexa rörelser som att böja, ...

"Ryggstöd och ortoser är ett viktigt stöd för terapin. De stabiliserar och minskar smärta och låter dig samtidigt komma tillbaka i rörelse.”

SUSANNE GRAMATTE SPECIALIST I ORTOPEDISK KIROPRAKTITION PÅ BERLIN PAIN CENTRE

Vanliga frågor/FAQ om rygg/ryggrad

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.