Nu 20 % lättare och mer andningsaktivt. Vidareutvecklad "Omega+ Pad" för riktad massage runt knäskålen

GenuTrain knästöd

Ta hand om dina knän!

BAUERFEIND AMBASSADOR

Dirk Nowitzki - Bauerfeind-ambassadör

Den 13-faldiga NBA-stjärnan Dirk Nowitzki har haft en lång, lång karriär. Nowitzki har varit en power-forward för Dallas Mavericks sedan 1998, är den spelaren (född utanför USA) med högst poäng i NBA-historien och är för närvarande rankad på 6:e plats i rekordligan med över 31 000+ poäng under ordinarie säsong.

Kolla in vår sportserie

Välj produkt efter vilken träning Du utför

GenuTrain knästöd

Med en vidareutvecklad "Omega+-pad" ger stödet riktad stimulering till känsliga områden runt knäskålen som påverkar smärtuppfattning och rörlighet.

Handla GenuTrain knästöd

FÖRBÄTTRAD TRYGGHET

Medicinsk kompression ökar inte bara cirkulationen, utan ger också positiv sensorimotorisk feedback, även kallat proprioception. Detta kan leda till förbättrad koordination och ökad trygghet vid träning.

INNOVATIV KOMFORTSTIK

GenuTrains nya mjuka stickade tyg är nu 20 % lättare och mer andningsaktivt, anatomiskt format, för att komma i kontakt med huden och aktivera proprioceptionen.

OMEGA+ PAD

Skyddar och omsluter knäskålen, stabiliserar leden och masserar den omgivande vävnaden under rörelse. Detta förstärker den smärtlindrande och sensomotoriska effekten av stödet genom att stimulera två känsliga områden i knät: Hoffas fettkudde och basen av menisken.

Medicinska produktserien eller Sportserien

Båda produktserierna erbjuder höggradig kompression och kommer att ha samma fördelar som ökat läkande blodflöde, stabilitet och proprioception. Vår Medicinska serie är avsedd för vardaglig lindring av smärta och svullnad. Vår Sports serie är designad med idrottaren i åtanke med lättare, mer andningsaktiva material som effektivt transporterar bort värme och fukt.

Medicinsk - Återhämtning

Sport - Prestation

Dra

Kundservice

Frågor om produkter, storlek etc? Få svar genom att chatta med våra experter.

Fraktinformation

Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr!

Säker betalning

"PCI-kompatibel" vilket innebär det att vi har implementerat säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda känslig kreditkortsdata och persondata.