Victor Hansson

"Varför SofTec® Genu!

Jag spelar innebandy på elit nivå och använder mig av SofTec® Genu både vid träning och vid match. Jag använder knäskyddet flera dagar i veckan eftersom att jag tränar och spelar på en hög nivå inom innebandyn. 

Jag har haft tidigare erfarenheter kring knäskydd och har aldrig riktigt hittat rätt, jag har haft stora klumpiga knäskydd som har hindrat mig från att få ut maximal effekt av mig själv på planen. Jag har även varit med om knäskydd som inte hjälpt mot mitt problem och orsakat mer skada än nytta. Jag åkte till min sjukgymnast och vi kom fram till att jag skulle testa Bauerfeind. Vi beställde ett SofTec® Genu, redan första träningen kände jag skillnad. Det var en sån lättnad i hela kroppen, äntligen kunde jag accelerera och röra mig så som jag vill. Knäskyddet satt helt perfekt, jag kände stabilitet men även smidighet. Det har jag inte känt med något knäskydd förr. 

SofTecGenu

Ert knäskydd är det bästa jag testat, den sitter tight på knät och ger samtidigt en väldigt stark stabilitet som gör att jag känner mig trygg. Jag är väldigt nöjd med denna produkt och jag rekommenderar starkt denna produkt!! "

/Viktor Hansson