Om oss

Bauerfeind är ett traditionsmedvetet familjeföretag. Det utmärker sig för moderna lösningar på hjälpmedelsområdet, som möjliggör ett aktivt liv utan besvär – oavsett om det är med ett bandage eller en otros, med medicinska kompressionsstrumpor eller ortopediska inlägg.

Kvalitet "Made in Germany"

Det medelstora företaget, som grundades 1929 i Zeulenroda (Tyskland, Thüringen), är en av marknadsledarna i branschen: Bauerfeind sysselsätter omkring 2000 medarbetare och företräds i över 20 länder genom dotterbolag. Produkterna är uteslutande "Made in Germany", tillverkas delvis för hand och skickas därefter ut i världen. De uppfyller de högsta kraven på kvalitet, effektivitet och komfort vid användning. Detta bekräftas genom regelbundna testförfaranden, vilkas sigill och märken produkterna får uppvisa efter framgångsrika tester.

„Produkterna är i världsklass.“

Dirk Nowitzki, NBA All-Star

Märkesambassadören Dirk Nowitzki

Partnerskapet med Dirk Nowitzki började i januari 2016. Han är den förste globale märkesambassadören för Bauerfeind AG. Basketstjärnan och företaget Bauerfeind förenar det familjära och lokala samt entusiasm för idrotten. Redan före det officiella partnerskapet uppskattade Dirk Nowitzki produkterna från Bauerfeind och säger själv om det: "Jag måste kunna lita på min kropp. Bauerfeind hjälper mig med det. Produkterna är i världsklass."

Global partner i idrottsvärlden

Kompetens, vilja till framgång och laganda är värden som Bauerfeind främjar. Elitidrottare från hela världen litar på de utmärkta produkternas kvalitet. Bauerfeind är här för att stanna även vid de olympiska spelen. Sedan 2002 är företaget en fast del av den medicinska leveransen: Först erbjöd Bauerfeind sin ortopediska tjänst enbart till de tyska idrottarna. Men sedan 2010 är företaget som partner till den respektive organisationskommittén alltid ansvarigt för leverans till alla deltagande nationer. Senast levererade Bauerfeind framgångsrikt till idrottarna på de olympiska spelen 2016 i Rio de Janeiro.

Bauerfeind Nordic

Bauerfeind Nordic AB etablerades i slutet av, 2004 och under sommaren 2009  flyttades kontoret till hjärtat av Stockholm. Tack vare kontinuerlig kontakt med slutanvändare får vi värdefull återkoppling på våra produkter.
Vi kan också erbjuda våra kunder och samarbetspartners olika former av utbildningar och workshops.

Vårt motto är att alltid leverera produkter och service till högsta nivå!