About Us

Välkommen till Bauerfeind Nordic!

Som en av de världsledande tillverkarna av medicintekniska produkter bidrar Bauerfeind till att upprätthålla och återställa hälsa, rörlighet och välbefinnande för människor över hela världen. Vår ambition är att hjälpa människor att leva ett så aktivt och smärtfritt liv som möjligt – med devisen ”Motion is life”.

Vi kombinerar beprövad tillverkningsteknik med styrkan av innovation för att tillhandahålla de främsta produkterna i branschen. Alla våra produkter är tillverkade i Tyskland med flera led av genomtänkta kontroller för att säkerställa den riktigt hög kvalitet.

Våra affärsområden omfattar medicinska kompressionsstrumpor, ortoser (stöd för kroppens leder), inlägg till skor, terapeutiska skor och mätteknik. Mer information finns under ”Produkter”.

Vår mångåriga erfarenhet av att arbeta med elitidrottare och idrottsskador, inte minst under de Olympiska Spelen, är ett kraftfullt bevis på vår höga kvalitetsnivå. Våra produkter riktar sig även till ”vardagsmotionärer” eller helt enkelt till personer som behöver extra stöd för att kunna öka sin rörlighet.

Vår tradition av kompetens och engagemang för kvalitet är de viktigaste drivkrafterna bakom allt vi gör. Vårt sikte är inställt på att alltid göra vårt bästa för att våra kunder ska få en professionell och snabb service från oss!

Välkommen till Bauerfeind Nordic AB - ett dotterbolag inom Bauerfeind-koncernen!