Feb 24, 2014

Vinter- och vårnyheter

Ergopad Ski & Skate, inlägget speciellt utformat till skid-och skridskoåkning. Avlastar foten vid statisk belastning och håller den varm. Bauerfeind Training Sock, en kombination av kompressionsstrumpa & ankelstöd. Ger kompression över vaden som motverkar muskeltrötthet samtidigt som X:et över ankeln motverkar vrickande sidorörelser. Förstärkt häl- och tådel som förhindrar skavsår och blåsor.

Läs mer

VenoTrain business men and women

Nov 28, 2013

VenoTrain business men & women

Från och med december så kommer VenoTrain business finnas tillgänglig i 2 versioner. Den nuvarande VenoTrain business blir till VenoTrain business men, och en ny version VenoTrain business women, med mindre fot kommer att finnas tillgänglig. VenoTrain business men rekommenderas för skostorlekarna 41-49 och venotrain business women för 36-41. Pris och övriga produktegenskaper förblir oförändrade!

Läs mer

ErgoPad redux heel

Nov 20, 2013

Professional heel byter namn

Från och med oktober har vårt inlägg professional heel, speciellt framtaget för hälsporre och plantar fasciit, bytt namn. Nytt namn är ErgoPad Redux heel. Övriga produktegenskaper påverkas ej. Har ni frågor kring detta? Vänligen kontakta oss på info@bauerfeind.se

Läs mer

ErgoPad® Weightflex 2

Jun 19, 2013

Nyhet: ErgoPad® Weightflex 2 - X-inlägget

Inlägg för conversesjuka fötter. Bauerfeind lanserar ett nytt inlägg: X-inlägget med X-faktor som passar perfekt i alla skor. Inlägget är ett ortopediskt inlägg som passar i allt från: converse och sneakers, till ballerina eller pumps. Med hjälp av X-faktorn så har vi skapat ett tunt inlägg som passar i alla skor, som utan problem kan flyttas mellan olika par, och som ger ett bra stöd och god avlastning för foten.

Läs mer

Dec 04, 2012

New OmoTrain® and OmoTrain® S

OmoTrain® Vid axelbesvär till följd av skador, operationer eller artros stabiliserar OmoTrain axelleden och hjälper den att vara säker i alla rörelser tack vare den speciella bandstyrningen. Det muskelaktiverande stödförbandet ger en välgörande tryckvarationsmassage på mjukdelsvävnaden och lindrar på så sätt smärtan. Vid behov används även en löstagbar masserande inläggsprofil (Delta-pelott) på typiska smärtpunkter. OmoTrain® S Aktivstödetn OmoTrain S ger axelleden ett stabilt stöd och främjar rörligheten för att återställa funktionen. Det stickade materialet ger kompression. Vid varje...

Läs mer